Kvinde på bordel snittet i halsen med saks af en rumæner

0
212
Tre kvinder fik uvelkomne gæster på bordel i Valby i København. Politiet efterlyser rumænsk mand, som de også mistænker for et andet bordelrøveri.

Den kvindelige telefonpasser på en massageklinik i Valby blev væltet omkuld, sparket og snittet i halsen med en saks, da to mænd natten til onsdag begik røveri mod hende og to andre kvinder på adressen.

Den ene af gerningsmændene er ifølge politiet en 26-årig rumæner, der også mistænkes for et andet bordelrøveri i København og er desuden efterlyst for røveri i sit hjemland.

Den tilskadekomne kvinde blev kørt til skadestuen. Snittet i halsen var ikke livstruende, oplyser Københavns Politi.

Klinikken ligger på Retortvej, og røveriet skete ved totiden.

De to uvelkomne gæster tog mobiltelefoner, kontanter og forskellige betalingskort med sig, da de stak af. Begge havde gennemsigtige plastikhandsker på hænderne og beskrives som udlændinge.

Den efterlyste rumæner er mørklødet, har kort sort hår, brune øjne og et smalt tyndt ansigt. Han er enten iført en sort dynejakke med orange for eller en sandfarvet jakke. Begge jakker har hætte med pelskant.

Den efterlyste mand og hans kammerat kørte formentlig i en mindre grålig personbil, oplyser efterforskningsleder Dan Aakerhjelm Sørensen på Station City.

Den eftersøgte 26-årige mand mistænkes også for et røveri mod et bordel 8. november i Sommerstedsgade på Vesterbro. Desuden er han efterlyst via Interpol for røveri i Rumænien.

Politiet ønsker at få besked, hvis borgere genkender manden.

Lasă un răspuns