La meciul de handbal Champions League din Danemarca, 17 Septembrie, dintre Skjern Håndbold si Dinamo Bucuresti, vor fi sute de suporteri români. Agrojob a cumparat 500 de bilete pentru românii care lucreaza în agricultura daneza

0
574

Fiskbæk/Skjern: Skjern Håndbold har taget hul på den nye sæson i 888 Ligaen, og søndag 17. september indleder holdet også sæsonen i Champions League, når rumænske Dinamo Bucuresti besøger i Skjern Bank Arena.

Til hjemmekampen skal Ole Nørgaards mandskab dog ikke forvente, at alle vil støtte op om hjemmeholdet. Rekrutteringsfirmaet Agrojob Denmark har nemlig købt 487 billetter til kampen og inviteret rumænske landsbrugsarbejdere med til kampen.

Kampen skal give rumænerne en god oplevelse, og samtidig giver det dem muligheden for at mødes i fredelige omgivelser, hvor alt ikke handler om arbejde:

  • På nuværende tidspunkt har vi afsat halvdelen er billetterne, men jeg tror på, at resten også bliver afsat. Det er en god måde for dem at mødes og dele erfaringer på, siger Lars Tobler, der er indehaver af Agrojob Denmark.

http://www.jv.dk/tarm/Agrojob-inviterer-500-rumaenske-arbejdere-til-haandbold/artikel/2538288

Lasă un răspuns