Læser advarer: Pas på motorvejs-tricktyve. Han er rumæner og bor i København

0
354

ADVARSEL! DEL GERNE!!

Her i eftermiddagens myldretid kørte jeg nordpå ad Køge Bugt Motorvejen – drejede fra mod Helsingør – og kort efter i sneglen holdt der en stor flot Mercedes i nødsporet og ejeren, en nydelig og velklædt forretningsmandstype, var ved at anbringe advarselstrekanten som han jo skal. Jeg får øjenkontakt med ham og han vinker mig ind til siden. Hjælpsom som jeg jo er kører jeg ind til siden og ruller vinduet LIDT ned og spørger om han har brug for hjælp. Han taler engelsk og siger, at han er på vej hjem til sine børn men har ingen benzin og ingen penge på sig og i det samme tager han sit store „flotte” og „meget dyre” GULur af og spørger om jeg vil købe det, så han kan få penge til benzin. Jeg siger pænt nej tak og ruller vinduet op. I det samme ser jeg flere mænd dukke op fra grøftekanten og skynder mig væk. Tog dog lige nummeret på bilen i bakspejlet . Huskede pludselig på at jeg har hørt advarsler om denne type tricktyve. Jeg har talt med politiet og de kunne fortælle grumme historier om, at de pludselig hiver døren op og beskylder dig for at have stjålet ur, ringe og andre ting. Det er møgubehageligt. De kan også finde på at snuppe ens taske som jo ofte ligger på passagersædet (i mit tilfælde) så gudskelov, at jeg ikke rullede vinduet længere ned.

Fartkontrol
Så politiet syntes det var en rigtig god idé at slå dette op på Facebook og bede jer dele til alle I kender. Det er hermed gjort. Ring til politiet hvis du oplever det samme. De vil rigtig gerne have fat i dem.
PS: bilen havde tyske nummerplader

  • Han ligner manden der vinkede mig ind til siden på en prik. Han er rumæner og bor i København. Politiet er i gang med at undersøge det og vender tilbage til mig. Jeg vil ikke selv offentliggøre hans navn, for jeg vil ikke risikere, at hænge en uskyldig ud, fortæller Bettine Schjølie.

http://ekstrabladet.dk/112/laeser-advarer-pas-paa-motorvejs-tricktyve/5612632

Lasă un răspuns