Laszlo Popescu er sporten.dks nye rumænske sportsekspert

0
348

Han ankommer forsinket til interviewet. Ikke mindre end tre timer. Men så er han til gengæld også til stede. Udtalen er gebrokken, men budskaberne trænger igennem. For Laszlo Popescu lægger ikke fingrene imellem. Sporten.dks nye rumænske sportsekspert siger tingene, som han ser dem, og ofte rammer han usædvanligt rigtigt med sine skarpe analyser. Andre gange vil mange sikkert være uenige og føle sig stødt. Sådan er det, når de skarpeste tunger slår smæld. Som her hvor Laszlo Popescu ser frem mod den kommende sæson i SAS Ligaen.

Hvem, tror du, bliver Danmarksmester?
– Enten FCK eller FC Jylland bliver mester. De har de flotteste stadions og de fleste hooligans. FCK kan købe dommerne. Det er en stor fordel. Og Jylland har Florescu. De andre hold er, hvad vi i Rumænien kalder »Gosh ma dimash«, luft i gedens mave. De er sgu for dårlige – man bliver helt syg af at se på de hold.
Det er som at se handicaphanekamp i Bukarests sigøjnerkvarter. Masser af slåskamp og ikke særlig kønt. Og måske heller ikke så spændende som hanekamp faktisk…..Sporten

Lasă un răspuns