„Marea curatire” din Copenhaga, continua. Politia daneza a mai evacuat 3 tabere de cersetori români. In total 23 de tabere ilegale au fost eliminate din parcurile daneze. Zeci de homleși români au fost arestati, acuzati de furturi

0
422

Politiet har ryddet tre lejre i København: 12 rumænere anholdt,  Københavns Politi slog fredag morgen til mod tre såkaldte utrygsskabende lejre i København.

I lejrene, som lå ved Nikolaj Plads, på Nytorv og under broen i Ørstedsparken, blev 12 personer – alle rumænske mænd – anholdt og sigtet. De ni vil blive løsladt, mens politiet vil kontakte Udlændingestyrelsen for at få udsendt de sidste tre.

Siden en ændring af ordensbekendtgørelsen trådte i kraft den 1. april i år, har politiet haft mulighed for at give personer bøder for at opholde sig i lejre, der kan skabe uro. Bøden lyder på 1.000 kr., og sådan én får hver af de anholdte.

Derudover er en af personerne sigtet for indbrud i 2012 og for tricktyveri.

Politiet har nu ryddet 23 lejre: Syv personer udvises fra Danmark

»Vi kan kun opfordre borgerne til at anmelde lejrene til os, hvis de skaber utryghed i et område. Vi vil ufortrødent fortsætte disse aktioner året ud, og vil gerne koordinere vores aktioner, så de målrettes de mest utryghedsskabende steder i byen. Morgenens aktion forløb meget fint, og vi glæder os naturligvis over, at vi også fangede en formodet indbrudstyv og tricktyv,« siger vicepolitinspektør Jakob Søndergaard fra udlændingekontrolsektionen i Københavns Politi.

 

mai mult la :  jyllands-posten.dk

Lasă un răspuns