Marian Clita, ucigasul stewardesei norvegiene risca puscarie pe timp nelimitat

0
58

Va amintiti eticheta ofiterilor superiori din politia daneza: „Pentru ROMANI viata nu valoreaza nici 100 de coroane”. Cazul care a ingrozit Danemarca se judeca.

Una din cele mai brutale crime din istoria Danemarcei, infaptuita de romanul Marian Clita va fi pedepsita cu unul din cele mai aspre verdicte din istoria justitia daneze.

Cititi si : Destainuirile unui criminal roman din inchisoarea daneza. Scrisoarea lui Marian Clita catre presa

Rumæneren, der i marts dræbte en norsk stewardesse, risikerer indespærring på ubestemt tid.

Anklagemyndigheden åbner op for muligheden for at kræve en af de strengeste straffe i dansk ret til den 59-årige rumæner Marian Clita, der mistænkes for at have dræbt den norske stewardesse Vera Vildmyren på hotellet Radisson Blue Scandinavia på Amager i marts.

Det fremgår af anklageskriftet i sagen, der netop er blevet offentliggjort. Et anklageskrift, der også beskriver, hvordan rumæneren med „talrige slag” gennembankede og brugte kniv mod sit sagesløse offer.

Statsadvokat Lise-Lotte Nilas tager i anklageskriftet „forbehold for påstand om forvaring”. Det betyder med andre ord, at hun anser Marian Clita for at være så farlig, men dog ikke sindssyg, så han kan idømmes en tidsubestemt fængselsstraf.

Det brutale drab fandt sted på hotellets værelse 2025 den 1. marts i år klokken otte om aftenen.

Vera Vildmyren var ankommet til hotellet ved 16-tiden sammen med tre kolleger fra luftfartsselskabet SAS. Men det, der skulle have været en aften på hotel som så mange andre, endte med at blive skæbnesvanger for den norske kvinde.

Marian Clita, der i sit hjemland er straffet adskillige gange for drab, tyveri og våbensmugling, var nemlig på rov, og hans tilfældigt udvalgte offer blev med den overdrevne vold ikke levnet en chance for at overleve, mener anklagemyndigheden.

articol complet in daneza la :

Stewardessemorder risikerer forvaring

 

astazi a aparut un articol si in Extra Bladet :

Stewardesse slået til døde med koben

Ekstra Bladet – ‎12 minutes ago‎
Ifølge anklageskriftet overfaldt den nu 59-årige rumæner Marian Clita kvinden med talrige slag fra flere slagvåben – blandt andet et koben, som han

 

mai multe despre acest caz care a ingrozit Danemarca:

 


Lasă un răspuns