Membrii corului de muzica din Brande, Danemarca, au vizitat Romania. Turul a fost organizat de Angela Marinescu, profesoara de muzica din Holstebro

0
466

Korrejse til Rumænien med Angela Marinescu. Musikskolelærer Angela Marinescu fra Holstebro har stadig familie i Rumænien og arrangerede turen i samarbejde med Irma Andersen fra Brande.

Holstebro/Brande: 21 sangere fra Brande Folkekor, fire ægtefæller samt korleder Irma Andersen vendte søndag den 30. juli hjem til Brande efter en ti dages succesfuld koncertrejse til Rumænien.

Med på turen var også pianist og musikskolelærer Angela Marinescu fra Holstebro, der i 1981 sammen med sin mand flygtede fra Ceausescus undertrykkende styre. Angela Marinescu, der stadigvæk har familie i Rumænien, arrangerede turen i samarbejde med Irma Andersen fra Brande. Med sit store kendskab til landet og sit store hjerte for rumænerne gjorde Angela Marinescu turen til en uforglemmelig oplevelse for koret fra Brande.

Hele 32 optrædener, små såvel som store, blev det til i løbet af de ti dage, koret besøgte Ploiesti, Brasov, Sighisoara og Bukarest.

http://ugeavisen.dk/holstebroonsdag/Korrejse-til-Rumaenien-med-Angela-Marinescu/artikel/326772

Lasă un răspuns