Mici gainarii romanesti, ca de sfarsit de an, in Danemarca…

1
379

Doi romani arestati pentru furt din magazin in Rødovre / Anholdt for butikstyveri i Rødovre

Tirsdag den kl. 1245 blev et butikstyveri i en forretning på Roskildevej anmeldt. To rumænske gerningsmænd havde i forening stjålet varer i butikken. En tredje person forlod butikken i en bordeaux Opel Vectra med registreringsnummer KXS555. De to butikstyve – som henholdsvis var en 41-årig kvinde og 20-årig mand – blev sigtet og anholdt. De fik en straksbøde hver på stedet, hvorefter de blev løsladt. Føreren af bilen beskrives som….

Doi escroci romani prinsi cu etichete falase pentru sticlele reciclabile in Helsingør / Bedrageri, Helsingør.

Kl. 1512 anmeldtes at 2 personer lavede bedrageri i supermarked på Stürups Plads, idet de forsøgte at indløse 800 stk. dåser påsat falske stregkoder i pantautomat.
De to rumænske personer en 39 årig kvinde og en 25 årig mand, begge anholdt og indbragt til stationen…..

Alti doi romani prinsi la furat intr-un magazin de bijuterii in Ballerup / Butisktyveri i Ballerup.

Onsdag den  kl. 1436 blev et forsøg på tyveri af smykker i en forretning på Centrumgaden anmeldt. To rumænske (mor og søn) indfandt sig i forretningen. Den ene afledte personalets opmærksomhed, mens den anden stjal smykkerne. De blev tilbageholdt af personalet. De to gerningsmænd på henholdsvis 20 og 41 år blev anholdt og bragt til politigården i Albertslund. Sønnen blev løsladt efter endt afhøring og moderen fik en straksbøde og blev også løsladt…..

 

din rapoartele Politiei Daneze

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns