O alta romanca este arestata pentru furt. A mai fost expulzata odata din Danemarca

0
292

Udvist rumænsk kvinde taget for butikstyveri

En 20-årig kvindelig rumænsk butikstyv havde lørdag eftermiddag valgt at se stort på den udvisningsdom, som hun blev idømt i 2010 for et lignende kriminelt forhold, og tog til Hornbæk i nordsjælland for at stjæle i den lokale Netto-forretning.

Stjal vin, kaffe og slik

Den knap 21-årige rumænske kvinde, der har fødselsdag i næste måned, var tilsyneladende gået på indkøb i Netto´s butik i Hornbæk, hvor hun lagde ialt tre flasker Amarone, en pose frysetørret Gevalia kaffe samt tre Kinder-æg i indkøbskurven.

Da den unge kvinde var færdig med sine indkøb, gik hun fra Netto-butikken, men hun glemte åbenbart at betale ved kassen, før hun forlod butikken.

Personalet havde dog set, at kvinden var på vej ud af butikken uden at betale for sine varer, så kvinden blev tilbageholdt af personalet, mens Nordsjællands Politi klokken 17.07 blev tilkaldt for at tage sig af sagen.

Kvinden: Glemte at betale

Da betjentene fra patruljen afhørte kvinden om butikstyveriet forklarede hun, at hun blot havde glemt at betale for sine varer, før hun forlod Netto-butikken.

Kvinden er trods sin unge alder tilsyneladende meget glemsom, for det viste sig i løbet af afhøringen, at hun i 2010 var blevet udvist af Danmark i seks år, hvilket samtidig betyder, at hun også var idømt et indrejseforbud.

Fremstilles i Retten søndag

Den 20-årige rumænske kvinde blev anholdt og taget med på politi-gården i Helsingør, hvor hun efterfølgende overnattede i detentionen.

Kvinden vil i løbet af søndagen blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør, hvor hun formentlig nok en gang vil blive smidt ud af landet.

Det oplyser vagtchef Søren Bjørnestad fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

 

Lasă un răspuns