Ofiterului Ove Dahl i s-a facut plinegere penala pentru rasism

6
384

Tot danezii ne iau apararea . Ambasada doarme in papusoi.

Vicepresedintele Partidului Radikal din Danemarca, Zenia Stampe,  afacut plingere la politia daneza si l-a acuzat pe investigatorul sef Ove Dahl de rasiste si declaratii tendentioase…

Interesante sint reactiile danezilor la acesta pligere si VA SUGERAM SA CITITI SI COMENTARIILE DANEZILOR LA ARTICOLUL DIN ZIARUL JP.dk ( cel care a publicat caricaturile anti Mohamed) ( mai jos aveti citeva din aceste comentarii )

Radikal næstformand anmelder drabschef

Rumænsk. Næstrformand i det Radikale Venstre, Zenia Stampe (tv)  har anmeldt drabschef Ove Dahl (th) for overtrædelse af  racismeparagraffen. - Foto: MORTEN LANGKILDE OG JAN GRARUP

Drabschef i Københavns Politi, Ove Dahl, er gået for vidt.

Det mener næstformand i Det Radikale Venstre, Zenia Stampe, der har indgivet anmeldelse af Ove Dahl for overtrædelse af den såkaldte racismeparagraf (Straffelovens paragraf 266 b).

Zenia Stampe er vred over den måde, Ove Dahl har omtalt rumænske kriminelle på. Drabschefens udtalelser er faldet på baggrund af det ekstremt voldelige rovmord mandag aften på den 42-årige norske stewardesse Vera Vildmyren på hotel SAS Radisson på Amager.

Næstrformand i det Radikale Venstre, Zenia Stampe (tv) har anmeldt drabschef Ove Dahl (th) for overtrædelse af racismeparagraffen. … Drabschef Ove Dahl har udtalt sig racistisk om østeuropæere, mener Zenia Stampe.

 

Postul national DR: Drabschef anmeldt for racisme

06. mar. 2010 18.25 Indland

Drabschef i Københavns Politi, Ove Dahl, er blevet anmeldt for at overtræde racismeparagraffen, efter at han i Politiken er kommet med nogle meget markante udtalelser om østeuropæere. Det skriver politken.dk.

Det er næstformand i Det Radikale Venstre, Zenia Stampe, der mener, at Ove Dahl med sine udtalelser er gået så langt over stregen, at han har forbrudt sig mod loven.

Skaber kriminalitet
– Ove Dahl er med til at legitimere racistisk motiverede overfald, såkaldte hatecrimes. På den måde risikerer han jo at skabe kriminalitet frem for at forebygge kriminalitet. Politiet er til for at forebygge kriminalitet og skabe tryghed. Men med sådanne udtalelser skaber han utryghed – både hos herboende østarbejdere og danskere. Det er ingen tjent med, siger Zenia Stampe til politiken.dk.

Næstformanden er specielt fortørnet over, at Ove Dahl siger, at de åbne grænser betyder, at landet bliver overrendt af østeuropæere. Ifølge Dahl er det et problem, da de begår meget grove kriminelle handlinger.

Uanstændige udtalelser
– Rumænerne er skruppelløse. De slår ihjel for et par hundrede kroner. Det er en helt anden kultur, siger Ove Dahl i Politiken.

Zenia Stampe mener, at udtalelserne er uanstændige:

– Rumænerne deler vores aviser ud og reparerer hullerne i vores veje. Det er simpelthen ikke anstændigt, at de skal beskyldes for at være røvere og mordere. Alle danskere er jo heller ikke mordere, bare fordi vi har en Peter Lundin.

Ove Dahl har forelagt anmeldelsen ikke ønsket at kommentere den over for politiken.dk.

 

Drabschef anmeldt for racisme

Offentliggjort 06.03.10 kl. 18:11

Drabschef i Københavns Politi, Ove Dahl, er blevet anmeldt for overtrædelse af racismeparagraffen, efter at han i Politiken lørdag kom med nogle meget markante udtalelser om østeuropæere.

Zenia Stampe. Arkivfoto

Det er næstformanden i Det Radikale Venstre, Zenia Stampe, der mener, at Ove Dahl med sine udtalelser er gået så langt over stregen, at han har forbrudt sig mod loven.

– Ove Dahl er med til at legitimere racistisk motiverede overfald, såkaldte hatecrimes. På den måde risikerer han jo at skabe kriminalitet frem for at forebygge kriminalitet. Politiet er til for at forebygge kriminalitet og skabe tryghed. Men med sådanne udtalelser skaber han utryghed – både hos herboende østarbejdere og danskere. Det er ingen tjent med, siger Zenia Stampe til politiken.dk.

http://jp.dk/indland/article2001845.ece

 

Inga Hansen, gentofte | Skrevet: 6. mar 10 kl. 21:40

Må myndighederne nu ikke mere beskytte landets borgere??Jeg håber virkelig at Zenia Stampe bliver det næste offer for den rumænske kriminelle invation!! Ja, sandheden er ilde hørt!! Men hvordan f….. kan nogen være så naiv som ZT???? Nå , jo man skal bare være radikal, så hører virkeligheden op!! Og dem skal S hænge sin hat på efter næsste valg….måske!!

Upassende? Klag over indlæg

Karl-Erik Jørgensen, Ry | Skrevet: 6. mar 10 kl. 21:40

Zenia „Stamper” på danskerne. Det er måske OK i hendes naive verdensfjerne verden, at de må røve, myrde, stjæle og voldtage. Hvorfor har de Radikale altid været forbrydernes forsvarer, og hånet ofrerne ? Det er vel fair at politiet melder ud, at 35 % af de anholdte er Rumænere, så politikerne kan få øjnene op for grænsekontrollens genindførsel. Der var mange der lovede det fra højre til venstre under EU valgkampen, men en opfølning fra politisk side kom aldrig. Endnu et point til politikerleden.

Upassende? Klag over indlæg

Peter S, FRB | Skrevet: 6. mar 10 kl. 21:38

Igen en hjerneblødning fra de radikale. Hvis man ikke har andet at tage sit til end at drikke cafe latte og genere de politifolk, der gør en kæmpe indsats med at holde vores land fri for kriminelle lystmordere fra Østeuropa og Mellemøsten, så stem radikalt. Lad os håbe, at de radikale selv løser problemet og er fortid efter næste valg.

 

… mai multe comentarii ale danezilor aici : http://jp.dk/indland/article2001845.ece

6 COMENTARII

  1. Le-am lasat un comment” .. I’m from Romania and I work in Denmark.I work in one place where many danish people don’t even want to hear about it.There are a lot of roumanian people like me,who work in many farms or factories.We respect this country,and we pay all taxes.Because of some bad roumanian people you can not generalize whole ROU nation.We worked a lot to get here,where we are,in UE.In 1989,december,a lot of roumanian people died fighting for our freedom.We are not stupid.Search on Youtube „A world without Romania”

  2. ma tavalesc de ras cand citesc primul comment (al nostru bineinteles)
    „we are not stupid” :))
    dar e dureros de remarcat faptul ca pasaportul de roman atarna din ce in ce mai greu pe zi ce trece si in orice colt al Europei civilizate

Lasă un răspuns