pe Marian Clita l-a apucat rasul in sala de judecata cand i s-au prezentat armele crimei

0
282

Fata norvegienei ucise, Vera Vildmyren, a parasit plangand sala…

Marian Clita griner i retten


Den drabstiltalte Marian Clita grinede i retten, da anklageren viste mordvåbnene frem til nævningene. Mordofferets datter brød sammen og måtte forlade retten..

Marian Clita sidder lige nu i Københavns Byret, anklaget for mordet på stewardessen Vera Vildmyren.

Og den 59-årige rumæner smågrinede, da anklageren viste våbnene frem til nævningene. Han er tiltalt for at have skåret halsen over på Vera Vildmyren med en hobbykniv og slået hende voldsomt i ansigtet med et koben.

De sidste billeder af den 42-årige Vera Vildmyren i live, som blev vist lidt tidligere, var for meget for hendes 17-årige datter Veronica.

Hun måtte grædende forlade retsssalen, da anklager Anne Birgitte Stürup afspillede en videoovervågning af Hotel Radisson, som viser en glad Vrea Vildmyren, der snakker med sine kolleger i elevatoren på vej op til værelse 2025 på 20. etage.

Her blev hun næste formiddag blev fundet dræbt af hotellets rengøringspersonale.

Her blev hun næste formiddag blev fundet dræbt af hotellets rengøringspersonale.

Både Veras mand og hendes to børn – en datter og en søn – har fulgt med fra tilhørerpladserne i sagen mod deres mors morder – den 59-årige Marian Clita.

– Jeg er glad for, at jeg har set manden, som var den sidste mor fik at se i live, har Veronica tidligere på dagen sagt til VG Nett. efter hun havde siddet ansigt til ansigt med manden.

Marian Clita har erkendt vold med døden til følge, men nægter at han skulle have dræbt Vera med forsæt på hotelværelset.

Her fandt politiet adskillige spor efter en voldsom dødskamp – et blodigt koben, et jernrør og en knækket hobbykniv lå ved siden at det ilde tilredte lig.

LÆS OGSÅ: Vera kæmpede for sit liv

LÆS OGSÅ: Må man ikke ryge i det her land?

 

Marian Clita griner i retten

Lasă un răspuns