Pensionarul jefuit la Kastrup acum doua luni de 3 români a murit. Nu a mai apucat sa depuna marturie în proces

0
595

Pensionist røvet: Nu er han død

En pensionist fældede tre rumænere efter han fik røvet sit dankort i Super Best. Han døde, før han kunne nå at vidne mod rumænerne

Her bliver en ældre, gangbesværet pensionist offer for rumænske tricktyve i Super Best i Vestamager Centret i Kastrup. De aflurer hans pinkode og følger efter til p-pladsen ved supermarkedet, hvor han bliver overfaldet og får røvet sit dankort.

Tre uger senere bliver rumænerne anholdt, da både pensionisten og rumænerne tilfældigt igen er i Super Best på samme tid. Han genkender rumænerne og råber til personalet: – Det er røverne !

Politiet bliver tilkaldt, tricktyvene anholdt og dagen efter bliver de varetægtsfængslet i dommervagten.

Nu er rumænerne tiltalt for en stribe af tricktyverier, hvor de har afluret pinkoder, stjålet dankort og derefter hævet penge kontant eller købt varer på de stjålne dankort. Ofrene har været ældre, primært kvinder, og ofte gangbesværede med rollator.

Se også: De plyndrer gamle i København

Men pensionisten KL, der fældede dem, kommer ikke til at vidne mod dem i retten, når sagen mod rumænerne begynder i Københavns Byret tirsdag. De har delvist tilstået.

Døde inden retssagen

Han døde forleden, og uden offerets forklaring kan det blive svært for anklagemyndigheden at bevise, at KL ikke blot blev udsat for et tricktyveri, men et regulært røveri, fordi han blev skubbet ind over en indkøbsvogn, mens rumænerne brugte det velkendte trick med at smide nogle penge på jorden, som offeret så troede, han havde tabt.

Rumænerne VA og LV er tiltalt for seks tricktyverier, røveriet mod pensionisten og en stribe databedragerier med de stjålne dankort til i alt godt 38.000 kr. Der er rejst tiltale for 20 forhold, og anklagemyndigheden kræver rumænerne idømt fængsel og udvist i mindst seks år.

mai mult la :  http://ekstrabladet.dk/112/article4970667.ece

Lasă un răspuns