Politia daneza il cauta pe romanul far’ de fatza

2
324

Politiet efterlyser mand uden signalement

Flere rumænere har holdt til i den villa i Nørresundby, hvor 57-årig forblødte af knivstik. Navn, alder og køn. Andre oplysninger har politiet ikke om den rumænske mand, der efterlyses i forbindelse med drabet på en 57-årig landsmand i Nørresundby.

– Vi har ikke noget signalement af ham, siger lederen af efterforskningen, Torben Jensen i Nordjyllands Politi, lørdag eftermiddag.

Man har endnu ikke et foto og heller ikke sikre vidneoplysninger om den eftersøgtes udseende.

Han er kæreste med den 28-årige kvinde, som i første omgang blev anholdt.

Hun blev løsladt efter et tre timer langt grundlovsforhør fredag.

Dommeren fastslog, at politiet ikke er i stand til at underbygge mistanken mod kvinden, der torsdag blev anholdt i København.Drabet er sket i en villa på Skovvej, hvor flere rumænere gennem den senere tid har boet.

– Han blev tilføjet flere knivlæsioner, og det er blandt andet på grund af forblødning, at han er afgået ved døden, siger Torben Jensen om den foreløbige dødsårsag.

Den rumænske ambassade i København er blevet bedt om at finde frem til eventuelle pårørende i hjemlandet.

I villaen har der en overgang boet 17 rumænere, siger den mand, der ifølge Ekstra Bladet lørdag slog alarm til politiet om drabet.

– Det er en ren røverbule. Der er to forskellige bander, der holder til i huset, og de bliver jævnligt uvenner, siger Gigil Tita til bladet.

I Nordjyllands Politi siger Torben Jensen, at der formentlig var flere personer til stede i huset, da den 57-årige blev dræbt…. http://www.jv.dk/artikel/856014:Krimi–Politiet-efterlyser-mand-uden-signalement

2 COMENTARII

  1. buna ma numesc gigileta sant romanca si as vrea sa stiu daca poate cineva sami raspunda cat pot sa stau an danemarca daca nu am servici si sant casatorita legal si sotul meu munceste legal cu acte an reguladar eu nu am anca un job acum antrebarea este pot sa stau mai mult aici an danemarca fara job si cat mai pot sa stau 3 sau 6 luni va multumesc papa

Lasă un răspuns