Politiet leder efter nålen i høstakken

0
372

Kortlægningen af, hvem der opholdt sig i huset i Nørresundby omkring tidspunktet for drabet på en 57-årig rumæner, er kompliceret. 32-årig mand i sort Ford Mondeo fortsat interessant.

Nordjyllands politi leder efter nålen i høstakken. Sådan kan situationen beskrives i efterforskningen af drabet på en 57 årig rumæner i et forladt hus på Skovvej i Nørresundby natten til torsdag.

– Vi er igang med at udrede hvor mange og hvem, der har befundet sig i huset op til drabet og umiddelbart efter, siger efterforskningsleder Torben Jensen fra Nordjyllands Politi til TV2/Nord.

– Det er et kompliceret arbejde, fordi ingen af dem taler andet end rumænsk, så alt skal foregå via tolk, og de virker heller ikke særligt samarbejdsvillige, fordi flere af dem ikke har orden i papirerne, fortsætter Torben Jensen.

Det var et tilbageslag for politiets efterforskning, da en 28-årig rumænsk kvinde langfredag blev løsladt efter et lukket grundlovsforhør ved retten i Hjørring. Retten fandt ikke mistanken mod kvinden for så bestyrket, at hun skulle fængsles – en kendelse, anklagemyndigheden på stedet ankede til landsretten.

Torben Jensen oplyser, at man er meget interesseret i at tale med den løsladte kvindes kæreste, en 32-årig rumænsk mand. Han skulle angiveligt køre i en sort Ford Mondeo med østrigske nummerplader.

– Men hvor, han befinder sig, og om han har noget med drabet at gøre, det ved vi ikke før vi har afhørt ham, siger Torben Jensen.

Politiet har ikke fundet noget motiv til drabet, og man ved heller ikke, om nogle af de knive, som er blevet beslaglagt i huset, er blevet brugt ved drabet på den 57-årige mand.

Nordjyllands politi er fortsat interesseret i henvendelse fra alle, der menet at have observeret noget specielt omkring rødstenhuset på Skovvej 2A i Nørresundby.

http://www.tv2nord.dk/default.asp?PageID=5&NewsCategoryID=1&NewsID=237091

Lasă un răspuns