Postul national Dr.dk si politia daneza: La Kolding 4 romani au fost arestati in timp ce furau din magazine

0
284

 

4 Romani au fost arestati pentru furt dintr-un magazin

Cei 4 au incercat sa fure din magazinele Fakta si Føtex din Kolding.

Primul arestat a fost o femeie. Aceasta a furat din supermarketul Fakta si incerca sa sa isi umple paltonul, care avea dubla captuseala, cu produse din magazin…

Ceilalti trei arestati, 2 barbati si o femeie , au fost prinsi la Føtex si incercau sa sustraga marfa folosind o punga cu invelis de folie metalica, asa numita „plasa ruseasca”, care previne ca senzorii de alarma ai magazinului sa fie activati… Cei trei aveau in aceasta punga produse in valoare de 2500 de coroane daneze..

Toti cei 4 arestati prinsi sint romani si se afla acum in arestul Politiei daneze din Jytlanda de Sud-est. Se asteapta ca ei sa fie expulzati, daca sint gasiti vinovati de catre tribunalul danez…

Fire rumænere anholdt for tyveri

05. mar. 2009 12.02 Kolding

Fire personer blev i går anholdt for at begå butikstyveri i henholdsvis Fakta og Føtex i Kolding.

Den ene var en kvinde som blev anholdt i Fakta, da hun var i færd med at fylde forklæde med dobbeltlag med varer fra butikken.

De andre tre var to mænd og en kvinde. De blev anholdt i Føtex efter at have forsøgt at smugle forskellige varer til en samlet værdi af ca 2500 kroner ud i såkaldte russerposer, som gør at butikkens alarm ikke går i gang.

Alle fire som er fra Rumænien og i øjeblikket varetægtsfængslede kan ifølge Sydøstjylland Politi forvente udvisning hvis kendt skyldige….DR.dk

 

 

 

 

Østkriminalitet

I går skrev vi følgende fra døgnrapporten:
„Rumænske butikstyve i Kolding.
I går eftermiddags anholdt Kolding politi 3 rumænske mænd og sigter dem for avanceret butikstyveri. De havde i Føtex stjålet kosmetik og undertøj og var kommet ud af butikken med varerne uden at alarmen var gået i gang. De „udførte” nemlig varerne i en såkaldt Russertasker, der indrettet på en måde, så alarmen ved udgangen ikke registrerer de alarmer, der sidder på varerne.
Det drejer sig om 2 rumænske mænd og 1 rumænsk kvinde.
Lidt senere blev en anden rumænsk kvinde pågrebet efter butikstyveri i Fakta, og hun kan samtidigt sigtes for 2 tilfælde for „fupvekslinger” med et udbytte på 2 x 500 kr.
Fupvekslinger foregår på den måde, at personen beder om at få vekslet en stor pengeseddel, og når hun har fået vekslet, anmoder hun om at få vekslet til andre pengestørrelser. Dette er kun for at forvirre personen, der er så venlig at veksle, og det ender som regel med, at veksleren går fra stedet med flere penge, end han/hun havde, da de begyndte.
Udlændingenes sager er sendt til Udlændingeservice, der skal afgøre, om de skal udvises for kriminalitet.
Udlændingene må afvente denne afgørelse, og derfor fremstiller politiet dem i eftermiddag i grundlovsforhør, så frihedsberøvelsen kan blive godkendt.
Man kan jo ikke så godt løslade dem inden de 24 timer er forløbet, for så er det nok tvivlsomt, om de møder op igen, når det er nødvendigt.”

Det viste sig senere, at kvinden fra Fakta intet havde at gøre med de 3 fra Føtex.
Kvinden fra Fakta blev løsladt efter at have fået en bøde.
De 3 rumænere fra Føtex blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor de tilstod organiseret kriminalitet.
De blev idømt en straksdom på 14 dages ubetinget fængsel, og efter afsoningen bliver de udvist af Danmark med indrejseforbud i 5 år.

Uddrag af Sydøstjyllands Politi.s døgnrapport for 06-03-09

Lasă un răspuns