Da presse-fotos.dk (foto source) første gang møder de to rumænske håndværkere, bor de under en motorvejsbro i nærheden af Lyngby. De ernærer sig ved at samle flasker i omegnens parker og skraldespande. Aldrig for langt fra motorvejsbroen, der er eneste ly for regn og vind.

De to rumænske brødre er lokket til Danmark med løfter om arbejde, bopæl og høje lønninger, men da de ankom i Kastrup lufthavn var deres kontaktperson ikke dukket op. Hans mobil var slukket og på de sociale medier gik det ikke at skabe kontakt.
Uden penge på lommen, og kun med en sovepose og et enkelt sæt tøj startede de med at vandre ud i natten, til de næste morgen søgte ly under motorvejen nær Lyngby.

Ved et tilfælde blev de efter nogle uger opdaget af en arbejder i nærheden.
Han fattede sympati for de to brødre, der efterhånden var i en ‘sølle’ forfatning.
Hænder og hud bar præg af kulde og manglende pleje, tøjet var beskidt og humøret i bund.

Den danske arbejder traf derfor en beslutning.
Han ville hjælpe brødrene til et bedre liv, end de selv kunne skabe.

Han fragtede brødrene hjem til sin egen familie, hvor de nu er indlogeret.
De har fået varm mad, bad og rent tøj – og selvom den danske familie ikke har store midler, har de alligevel besluttet at lade brødrene få det ene af familiens 4 værelser i lejligheden på Vestsjælland.
Nu er jagten gået ind på rent tøj og hjælp og arbejde til brødrene, alt imens familiens børn nyder at have fået nye venner i huset.

Skulle du have mulighed for at hjælpe med en pose mad, tøj eller andet kan familien kontaktes gennem presse-fotos.dk beskedknap – så formidler vi kontakt.

Presse-fotos.dk / Nicklas Clement Sommer în Kongens Lyngby.

Lasă un răspuns