Prinsi in flagrant ! Doi romani arestati la Roskilde in timp ce spargeau o vila

1
383

To medlemmer af en formodet rumænsk tyvebande blev taget på fersk gerning ved et indbrud i Roskilde i nat.

…Svanevej: Rumænere anholdt efter indbrud

Festen sluttede – foreløbig – for to af medlemmerne af den formodede tyvebande i nat, da beboerne i en villa i Roskilde vågnede ved, at det knirkede og knagede nede i stuen.

Der blev ringet til politiet, som hurtigt kom, fangede to rumænske mænd med tyvekoster i hænderne – og beslaglagde deres bil.

Men politiet mangler en tredje mand, som man tror var med – og så håber man at kunne finde frem til det tilholdssted, hvor banden måske har en hel masse tyvekoster fra indbrud liggende, sådan som det har været i andre sager.

Derfor beder politiet om henvendelser fra alle, der de seneste dage har set noget til gruppen på 2, 3 eller flere rumænsk udseende mænd.

De to, der nu sidder i arresten, er i 30-erne. Og den bil, som banden har tøffet rundt i, er en ældre Mercedes personvogn, en dieselversion i en lys,  beige farve. En husejer på Svanevej i Roskilde fik sig et stort chok natten mellem mandag og tirsdag. Han vågnede ved, at det puslede i husets stueetage, det fik ham til at gå ned og undersøge situationen nærmere. Han kunne dog hurtigt konstatere, at han havde fået ubudne gæster, og han kontaktede derfor politiet. Politiet oplyser, at en hundepatrulje, blot fire minutter senere, så en rumænsk indregistreret Mercedes med to personer i.

Afsløret på grund af sved

Betjentene bemærkede, at de to mænd svedte, hvilket ledte mistanken hen imod, at de havde løbet hurtigt kort forinden. Politiet besluttede derfor at undersøge deres bil nærmere, og det viste sig, at deres mistanke holdt stik. De fandt nemlig indbrudsværktøj til underboring af låse og vinduer og der blev også fundet en mobiltelefon, som mændene havde stjålet på ejendommen ved Svanevej. De to rumænske mænd, der henholdsvis er 34 og 38 år gamle, blev derfor begge anholdt. De vil tirsdag formiddag blive fremstillet i et grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Politiet fortæller også, at en tredje rumænsk mand var stukket af fra stedet, som endnu ikke er blevet fanget. Men hans pas er dog blevet fundet, og det vil blive brugt i en efterlysning af ham.

 

http://roskilde.lokalavisen.dk/svanevej-rumaenere-anholdt-efter-indbrud-/20110517/artikler/705189863/1027

 

si la postul danez DR :

To rumænere anholdt i nat – dr.dk/P4/Sjælland/Nyheder/Roskilde

  [ Translate this page ]6 hours ago – To medlemmer af en formodet rumænsk tyvebande blev taget på fersk gerning ved et indbrud i Roskilde i nat.

 

1 COMENTARIU

  1. imputitii naibii de hoti apoi ne mai miram ca ne iau in vizor niste hoti si banditi pacat de cei care chiar muncesc pt niste idioti sa sufere

Lasă un răspuns