Procurorii danezi acuza 22 de români de trafic de oameni si escrocarea altor sute de români

0
599

Aşa ceva n-a vazut Danemarca niciodata ! 🙂  Circ si spectacol mai tare ca la DNA Bucuresti la tribunalul din Lyngby, Danemarca. Tribunalul este inconjurat de 75 de politisti, mascati si trupe de ordine. 22 de români acuzati de fapte foarte grave, trafic de oameni, escrocherie agravata, inselarea statului danez cu milioane de coaroane.

22 de români stau chiar acum in sala tribunalului, au căști pe urechi si îsi asculta avocatii, au deasemenea placute cu numere agatate de gît.

Trei judecatori danezi sînt prezenti de azi dimineata si ziua pare ca va fi lunga, audierile se prelungesc…

Într-o cusca de sticla alaturata stau cei doi traducatori care traduc non-stop cele declarate de acuzati….

  Ceilalti acuzati sint pe holurile tribunalului, pe scaune sau asezati pe jos…

Sigtelse: Hundredevis af rumænere lokket med job og god løn

menneskehandel_4180431_26.ashx

Sigtelsen lyder på, at de 22 har rekrutteret personer i Rumænien, som de har lokket til Danmark ved at stille job og god løn i udsigt.

I stedet er de omkring 300 rumænere fra 1. november 2013 til og med i går onsdag blevet brugt til at svindle og bedrage, for det som politiet estimerer er i omegnen af 54 millioner kroner.

Tre dommere skal torsdag afgøre, om der er grundlag for at varetægtsfængsle 22 personer efter grundlovsforhør. 22 personer er sigtet for at have udnyttet hundredevis af rumænere, som blev lovet fast job og god løn i Danmark, men ifølge politiet ikke har fået nogen af delene

Retten i Lyngby er torsdag fyldt med omkring 75 politifolk, der skal tage sig af 22 personer, som er sigtet for at have udnyttet hundredvis af rumænere til at bedrage og svindle for millioner af kroner.

Størstedelen af de 22 er udlændinge, fortrinsvis fra Rumænien. Det er ifølge anklager Jette Malberg endnu uklart, om der er danske statsborgere imellem.

I et af lokalerne, hvor hele 13 af de sigtede skal igennem forhøret, sidder to tolke i et glasbur og oversætter fra dansk til rumænsk og omvendt. Alle de tiltalte sidder med høretelefoner på og et stort skilt med et nummer på hængende om halsen.

De sigtede skal alle tale med deres forsvarere, hvorefter de én for én bliver ført tilbage til retssalen for at sige, hvordan de forholder sig til sigtelsen. Imens venter resten af de sigtede enten på gulvet i gangene, på rettens blå sofaer eller lænende op ad væggene.

mai mult la :

http://www.avisen.dk/maraton-forhoer-i-gang-i-stor-sag-om-menneskehandel_310959.aspx

Lasă un răspuns