Roamn arestat pe nedrept timp de 102 zile, cere despagubiri de la statul danez

0
462

Den 31-årige rumæner var under anklage for forsøg på databedrageri ved hjælp af såkaldt skimmingudstyr, med hvilke man kan aflure folks dankortkoder, når de bruger det i dankortautomater.

….Rumæner søger erstatning efter frifindelse

Hillerød: En 31-årig rumænsk mand blev i går frifundet for anklagen om svindel med dankortautomater i Retten i Hillerød, efter at han har været varetægtsfængslet siden 9. august. Og før det sad han fængslet i Frankrig, hvor han blev pågrebet på en europæisk arrestordre. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Dermed er der lagt op til, at rumæneren kan søge om erstatning for uberettiget frihedsberøvelse, og det agter han også at gøre, fortalte hans forsvarsadvokat efter domsafsigelsen.

– Min klient har været frihedsberøvet i 102 dage, og han er rigtigt skuffet og bitter lige nu, men i dag blev han dog glad, fordi han nu har set, at man godt kan have tillid til det danske retssystem, men han har sagt til mig, at han vil søge erstatning for det, han har været ude for, og det skal jeg så hjem og arbejde på nu, siger forsvarsadvokat Flemming Hessner.

 

…  Rumæner søger erstatning efter frifindelse

Lasă un răspuns