Roman arestat la Copenhaga. Ataca femeile singure pe strazile laturalnice, le îmbratisa cu forta si lingea pe obraji si pe gît

0
570

Rumæner anholdt for overgreb mod kvinder

Politiet arbejder nu med en teori om, at der er tale om to forskellige gerningsmænd, der står bag striben af overgreb på kvinder i København. En er stadig på fri fod, mens en rumæner blev pågrebet natten til søndag.

11275942-fasfsasd

Det er sandsynligvis ikke kun én mand, der står bag det store antal seksuelle krænkelser af kvinder i København den seneste tid. Det siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen fra Københavns Politi efter en nat, hvor politiet har haft ekstra mandskab på gaden på især Nørrebro i København.

»Vi tror, der er tale om flere gerningsmænd. Det kan være to mænd, der har lidt den samme fremgangsmåde,« siger han søndag.

Efter en stribe af overgreb på kvinder i København, har politiet advaret mod en gerningsmand af »mellemøstlig oprindelse.« Natten til lørdag fik politiet syv nye anmeldelser fra kvinder, og to af de syv har politiet grund til at mene skulle være begået af denne mand.

Manden menes blandt andet at stå bag forsøg på voldtægt, og Jens Møller fortæller, at der tilsyneladende er et mønster i den måde, kvinderne beskriver ham på.

Politi efterlyser mand for en række overgreb mod yngre kvinderSeriekrænker på fri fod: ‘Slikkemand’ kan have krænket tre kvinder i nat

»Han har en modus, hvor han er meget omklamrende, han er meget insisterende, og han slikker dem på kinderne og halsen,« siger han.

Men den intense søgen efter manden har tilsyneladende alligevel givet pote. Natten til søndag kunne politiet nemlig anholde en anden mand. Jens Møller fortæller, der er tale om en »rumænsk mand«, som politiet har grund til at tro står bag i hvert fald to af de overgreb, som skete natten til lørdag.

Han er nu sigtet for de to forhold. Men der kan komme flere til. Hans modus har været at beføle kvinder.

Der er ikke kommet nogen nye anmeldelser om overgreb natten til søndag. Politiet har søndag formiddag modtaget 126 henvendelser fra offentligheden.

Heraf vurderer Jens Møller at 20-25 af henvendelserne reelt kan dreje sig om den gerningsmand, de søger.

http://m.bt.dk/krimi/rumaener-anholdt-for-overgreb-mod-kvinder

Lasă un răspuns