Români victime ale traficului de persoane în Danemarca. Politisti danezi i-au folosit ilegal la renovarea apartamentelor lor de lux din Copenhaga

0
713

En dansk politibetjent har med sin far, der også arbejder inden for politiet, haft to menneskehandlede rumænere til at bo og arbejde for sig i en lejlighed på Frederiksberg.

Fagbladet 3F kan sammen med DR afsløre, at en dansk politibetjent har benyttet to underbetalte rumænere til at renovere sin millionlejlighed på Frederiksberg. I lidt over tre uger arbejdede rumænerne ofte fra morgen til aften i politibetjentens lejlighed, men de tjente kun hver 3.500 kroner, fortæller de.

„- Nu am primit bani deloc pe timpul renovarii.

După trei săptămâni eram complet negri de jeg si mizerie, pentru că nu am putut face baie.

În schimb, am dormit pe podea și am așteptat când vom fi plătiți, spune Mihai Feraru, unul din românii abuzati de catre ofiterii de politie din Danemarca. „

De to menneskehandlede rumænere overnattede på gulvet i lejligheden, da de ikke havde råd til at tage toget til Holbæk, fortæller de.

Om aftenen, når rumænerne havde fri, samlede de flaskepant, så de havde råd til supermarkedernes billigste mad.

  • Vi havde ingen penge under hele renoveringen.

Efter tre uger var vi helt sorte af møg, for vi kunne ikke tage et bad.

I stedet sov vi på gulvet og ventede på, hvornår vi mon ville få løn, siger Mihai Feraru, der er en af de to rumænere, som arbejdede i politibetjentens lejlighed.

 

sursa :  fagbladet3f.dk

Lasă un răspuns