Romanii in spatele valului de infractiuni in Danemarca. Doi romani arestati pentru spargeri in Aarhus

1
378

Postul TV2: Politia a arestat doi tineri romani si astfel a clarificatt nu mai putin de 10 spargeri in cartierul de vile din orasul Aarhus, Danemarca….

Politiet har anholdt to unge rumænske mænd og fik dermed opklaret ikke færre end 10 indbrud i villaer i Århus-området

De to mænd, der begge er 22 år, har i løbet af de seneste 14 dage lavet omkring tre indbrud om dagen.

Politiet fandt frem til rumænerne ved hjælp af en anden ung mand, som natten til torsdag blev anholdt ved Prismet i det centrale Århus. Han var i besiddelse af to kreditkort, der stammede fra indbrud. Det var kort, som han havde lånt, forklarede han.

På vej til en ransagning af hans bopæl i Brabrand indrømmede han over for politiet, at der var en del tyvekoster i hans lejlighed, men at det ikke var noget, han selv havde med at gøre.

Tyvekosterne tilhørte ifølge hans forklaring to rumænere, som han efterfølgende udpegede ved et nærliggende busstoppested.

Da politiet standsede den bus, de i mellemtiden var steget på, viste det sig, at de begge havde indbrudsværktøj i rygsækken.

Ved ransagning af lejligheden blev der fundet bl.a. edb-udstyr, mobiltelefoner, smykker og kontanter. Foreløbig er der fundet ting fra 10 indbrud, oplyser politikommissær Aksel Mølsted, Østjyllands Politi.

 

http://www.tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=25988

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns