Românii noii sclavi ai Danemarcei. 11 români muncesc in conditii nesigure pentru firma unui bogatas danez. Sînt platiti cu resturi si fier vechi

0
539

Rumænere arbejder i rigmands ejendom: Vi bliver betalt med metal-skrald

Rumænere arbejder under slavelignende forhold i nedrivningsmoden erhvervsejendom: Deres chef er tidligere bandeleder, fortæller de til Ekstra Bladet.

11 rumænere stuvet sammen på få kvadratmeter i skidt og møg. Det syn mødte Ekstra Bladet, da vi for nylig besøgte en saneringsmoden erhvervsejendom i Valby.

Lugter af trafficking
– Det kunne også lugte af trafficking, men det er op til myndighederne og politiet at undersøge, tilføjer Carsten Hansen, mens vi iagttager, hvordan de 11 rumænere er i færd med at flå materialer ned fra loftet. Værktøjet er et stykke grøn haveslange.

Ejeren af ejendommen er forretningsmanden Poul Rørsgaard, som bor under noget mere behagelige forhold i en af Danmarks dyreste villaer i Vedbæk nord for København.

En af rumænerne fortæller, at han hedder Janus Khali. På en blanding af gebrokkent engelsk og tysk forklarer han, at han og de andre rumænere arbejder i bygningen. De bliver betalt med metal:

  • No money – metal, siger han, før han vender tilbage til det øvrige arbejdssjak i et rod af tomme ølflasker, poser med brød og pølse samt cigaretskodder

mai mult la :  ekstrabladet.dk

Lasă un răspuns