„Românii zilei” 2 românce arestate la Kr. Stillinge în Danemarca. Sunau la usi si furau din casele bâtrînilor naivi care le invitau în case

0
474

To formodede tricktyve fra Rumænien varetægtsfængslet. Det var her på plejecentret i Kr. Stillinge, at de to rumænere blev anholdt torsdag. Tricktyve ringer gerne på døren hos ældre mennesker – og under påskud af at komme fra hjemmeplejen eller kommunen er det lykkedes dem i flere tilfælde at aflede den ældres opmærksomhed og stjæle enten kontanter eller smykker – eller begge dele.

Torsdag formiddag blev to unge rumænske kvinder på henholdsvis 18 og 25 år anholdt ved plejecentret på Stillingevej i Kr. Stillinge.

Kort forinden havde de to kvinder »lusket rundt« i området, og det havde et vågent vidne observeret. Vidnet kontaktede derfor politiet, som kort efter var på pletten med en patrulje.

Da betjentene ankom, kunne de se en tilsyneladende uvedkommende kvinde i en af plejeboligerne, og de skyndte sig derhen.

Da politiet kom ind i lejligheden, var der to kvinder, der straks forsøgte at flygte ud af vinduet. Den ene blev anholdt på stedet, mens den anden forsøgte at stikke af.

https://sn.dk/Slagelse/To-formodede-tricktyve-fra-Rumaenien-varetaegtsfaengslet/artikel/725053

Lasă un răspuns