„Românii zilei”. 2 români, Mituş Ivan si Emanuel Serghei, condamnati ieri în Danemarca. I-au rupt pe danezi, i-au excrocat cu peste 1 milion de coroane

0
627

Au luat pîrnaie 2 ani,  expulzare si interdictie pe viata.

Textul Oficial al condamnarii este pe situl Tribunalului din Copenhaga: DOMSTOL.dk .

To rumænere udvist efter omfattende svindel | TV MIDTVEST

Rumænere svindlede for over en million kroner. Tre blev udvist af byretten, nu er to udvist af landsretten.

To rumænske mænd skal ikke bryde sig om igen at sætte deres ben på dansk jord, når de er færdige med at afsone deres fængselsstraffe for omfattende svindel.

59caa8408761425c896887b2da8f4524_fængsel

Det har Vestre Landsret torsdag bestemt i forbindelse med en dom, hvor mændene, 42-årige Mitus Ivan og 28-årige Emanuel Sleghel, blev idømt fængsel i henholdsvis to år og tre måneder og fængsel i to år.

Mændene har været ledere af en svindelbande, som var kommet til Danmark fra Rumænien for at begå kriminalitet.

Banden har blandt andet optaget forskellige lån og købt en række varer, for eksempel møbler, benzin og mobiltelefoner, og en del af værdierne er blevet bragt ud af landet.

De to mænd er dømt for at stå bag svindel for et beløb på 1,2 millioner kroner, og dommen er en stadfæstelse af en byretsdom fra november, hvor mændene sammen med tre andre rumænere blev dømt ved Retten i Holstebro.

Ligesom Ivan og Sleghel blev de tre dømte efter byretsdommen udvist af Danmark.

I forbindelse med deres svindelnumre har mændene opholdt sig på flere forskellige adresser i det midt- og vestjyske, nemlig i Viborg, Videbæk, Vinderup, Roslev, Tim og Lemvig.

To rumænere udvist efter omfattende svindel | TV MIDTVEST

Lasă un răspuns