„Românii zilei” 3 români arestati la Aarhus. Au avut un mic accident cu duba lor. Politistii au descoperit însa in masina lor 103 kg de cupru furat.

0
393

Asa cum am aflat saptamîna trecuta, nu mai sint locuri în puscariile daneze. Plus ca  justitia daneza , tribunalele, avocatii si traducatorii sînt costisitoari…  POLITI plateste milioane de coroane anual pentru procesarea infractorilor români. Asa ca cei trei au fost retinuti ceva timp, au platit o amenda si au fost eliberati…
THEY WILL BE BACK ! Sigur.

Politiet blev i går kaldt ud til et mindre færdselsuheld ved Åby Ringvej og Edwin Rahrs vej i Brabrand, hvor en varebil havde påkørt en anden bil, der holdt for rødt.

Et vidne havde set, én af de tre passagerer i varebilen dække noget til og derefter skynde sig væk fra stedet. Da politiet kom til stedet fandt de 103 kilo kobber i bilens varerum.

De tre mænd, der alle er rumænere, blev anholdt, men ingen af dem ville udtale sig til politiet.

  • De interesserede sig ikke for at fortælle os, hvor de har kobberet fra, siger politikommissær ved Østjyllands Politi, Vagn Martinussen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Alle tre mænd blev idømt en bøde for tyveri og er løsladt.

TV 2 | ØSTJYLLAND | Kobbertyve kørte galt | Nyheder …

Egentligt troede politiet, de skulle ud til et færdselsuheld. Men det hele udviklede sig til en sag om kobber- og skrottyveri. Og tre rumænere der med et trylleslag mistede evnen til at kommunikere på engelsk.

Østjyllands Politi blev mandag morgen kaldt ud til et færdselsuheld i krydset Åby Ringvej og Edwin Rahrs Vej i det vestlige Aarhus.

En varebil var kørt ind i en personbil. Ifølge politiet så et vidne, at der var en person i varerummet på varebilen som hurtigt dækkede noget til. Og herefter forsvandt personen fra stedet.

Da politiet ankom til krydset fandt betjentene to personer i varebilen samt 103 kilo kobber i varerummet.

De to personer i varebilen var rumænske og mistede hurtigt evnen til at kommunikere på engelsk, da betjentene spurgte ind til kobberet bag i bilen.

Den tredje person, som var gået fra stedet, blev udpeget af et vidne og måtte sammen med de to andre en tur på politigården.

Mændene er 26, 35 og 43 år. Alle tre blev sigtet for tyveri af skrot fra et ukendt sted, og alle måtte inkassere en bøde for tyveriet.

Lasă un răspuns