„Românii zilei” 3 români, doi barbati si o femeie, condamnati la puscarie si expulzare dupa ce au jefuit si agresat doua pensionare daneze în zona Kolding, Danemarca

0
496

To rumænske mænd og en kvinde blev fredag idømt en fængselsstraf og udvisning af Danmark ved Retten i Kolding for røverier mod to ældre kvinder.

To rumænske mænd og en rumænsk kvinde blev fredag den 17. november 2017 ved Retten i Kolding dømt for røverier mod to ældre kvinder.

Dommene lød på 1 1/2 års fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i 12 år.

Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Røverierne blev begået i henholdsvis Give og Hobro og fandt begge sted i maj måned i år, hvor de tre dømt også blev anholdt og varetægtsfængslet.

  • Ved røverierne henvendte de sig til de ældre kvinder og spurgte om vej til hospitalet. De fremviste falske guldsmykker, som de ville sælge, og så fastholdt de ofrene, mens de rev deres guldsmykker fra dem, siger specialanklager Pernille Moesborg fra Sydøstjyllands Politi.

Forud for anholdelsen havde politiet fået stor hjælp fra offentligheden til at finde de tre dømte, som i forbindelse med røverierne var set køre i en meget karakteristisk bil.

  • Et vidne kunne fortælle, at hun havde set den karakteristiske bil med flere personer i, og at hun på bagsædet havde set en kvinde med en stor bakke jordbær. Via jordbærrene, der blev solgt i en særlig bakke, fandt Sydøstjyllands Politi frem til den butik, der solgte dem, og her fremgik de tre dømte tydeligt på butikkens videoovervågning. Dermed kunne vi forbinde dem til området og til den karakteristiske bil, siger Pernille Moesberg.
 

Ved Retten i Kolding fik de tre dømte konfiskeret de falske smykker, som de havde brugt til at komme i kontakt med ofrene. De blev alle frifundet for et forsøg på røveri, og den kvindelige tiltalte blev frifundet for et røveri, som fandt sted tilbage i 2015.

  • Der er udmålt nogle strenge straffe i sagen, og retten lagde blandt andet vægt på, at der var tale om røverier, der blev begået af flere personer, og at ofrene var ældre kvinder, siger Pernille Moesborg.

De tre dømte modtog dommene.

http://www.dagens.dk/112/fastholdt-aeldre-kvinder-og-rev-smykkerne-fra-dem-tre-rumaenere-idoemt-15-aars-faengsel-og

Lasă un răspuns