„Românii zilei” 4 români, 2 barbati si 2 fete, condamnati în Danemarca „Am furat în Danemarca la mişto, pentru distractie. Danezii îs fraieri rău, ‘ai mama lor”

0
641

Rumænere dømt: – Vi stjal for at ‘more os’ i Danmark

Fire rumænere dømt for trick-tyverier mod syv ofre. De stjal for at ‘more sig’

43264221

Vi kom til Danmark for at have det sjovt. Og når muligheden var der, så stjal vi!

Sådan lød forklaringen i dag fra fire rumænere i Københavns Byret, to mænd og to kvinder.

De blev dømt for en serie trick-tyverier mod svage ofre, der fik afluret deres pin-koder i butikker, når de betalte med dankort.

Så stjal rumænerne dankortet, og hævede så mange penge de kunne, før dankortet blev spærret.

De fire rumænere fik cirka 122.000 kr. i kontanter til at ‘more sig for’, men morskaben er nok ikke så stor i Vestre Fængsel, hvor de sidder nu. Københavns Byret mente, at trick-tyverierne var organiserede, og at rumænerne tog til Danmark med det formål at stjæle.

Se også: Udviste rumænere kom retur: Nu tiltalt for at plyndre pensionister på stribe

Den 32-årige kvinde FB blev idømt 10 måneders fængsel. Den 35-årige mand IC fik ni måneders fængsel, den 45-årige kvinde LC fik 10 måneders fængsel, og den 26-årige mand CN fik et års fængsel.

Fik konfiskeret øreringe i retten
Alle blev udvist af Danmark med indrejseforbud i seks år. Rumænerne modtog dommene. De tilstod stort set det hele, enkelte episoder havde de dog svært ved at huske.

I retten fortalte LC, at de øreringe, hun havde på, var købt for stjålne penge. Så dem fik hun lov til straks at aflevere, da retten konfiskerede dem.

http://ekstrabladet.dk/112/rumaenere-doemt-vi-stjal-for-at-more-os-i-danmark/5641439

Lasă un răspuns