„Românii zilei” 4 romani, trei barbati si o femeie, arestati la Slagelse pentru furt din magazine. Furasera niste chiloti

0
526

Onsdag ved 13-tiden lykkedes det Midt- og Vestsjællands Politi at anholde fire rumænske butikstyve på Slagelse Landevej i Rørby.

646x4045

Kort forinden havde to af mændene været i Netto i Gørlev, hvor personalet havde set, at de havde stjålet undertøj. Personalet kunne oplyse politiet om, at de var kørt fra stedet i en højrestyret bil med engelske nummerplader, og at der i bilen i øvrigt var en mand og en kvinde.

På vej til supermarkedet lykkedes det så politiet at stoppe de fire rumænere – tre mænd på 20, 21 og 26 år samt en kvinde på 24 år – og anholde dem, oplyser Midt og Vestsjællands Politi, som også fortæller, at føreren af bilen blev sigtet for en overtrædelse af færdselsloven, da bilens dæk nærmest var blankslidte.

En times tid senere fik politiet endnu et opkald om de fire butikstyve. Tidligere på dagen havde de alle fire været i en garnbutik på Algade i Gørlev, hvorfra der i den forbindelse var blevet stjålet 529 kroner fra kassen.

http://sn.dk/Kalundborg/Rumaenske-undertoejstyve-paa-blanke-daek/artikel/474444

Lasă un răspuns