„Românii zilei” 5 români arestati la Copenhaga. 3 români retinuti pentru furt de carti de credit. Alti 2 români arestati pentru spargeri de locuinte în zona Birkerød

0
430

Rumænske Trick-tyve anholdt på fersk gerning
Efter en bølge af trick-tyverier mod ældre i Nordsjælland, har politiet startet en operation for at stoppe tyverierne, hvor ofrene får afluret deres pin-koder, når de handler, hvorefter dankortet bliver stjålet og deres konti lænset for penge.
Under aktionens første dag fik politiet foruden de tre rumænske trick-tyve også anholdt to rumænere, der stod bag et villaindbrud i Birkerød.

Aktionen gav resultat på første dag, da tre rumænere blev anholdt, da de forsøgte at aflure en pinkode ved en kontantautomat på Lyngby Station nord for København.

Efterfølgende har politiet sigtet rumænerne for flere forhold af trick-tyverier, hvor de optræder på video-overvågninger fra supermarkeder eller kontantautomater.- Det er ofte store beløb, som det er lykkedes trick-tyvene at hæve. Det kan være op til 30.-40.000 kr. pr. tyveri, siger efterforskningsleder Carsten Spliid, Nordsjællands politi. Under aktionens første dag fik politiet foruden de tre rumænske trick-tyve også anholdt to rumænere, der stod bag et villaindbrud i Birkerød.

På Lyngby Station så civile betjente, at en rumæner kiggede en kunde over skulderen i forsøget på at aflæse kundens pin-kode. Politiet forsøgte at anholde ham, men han stak af sammen med to kumpaner. De blev dog alle tre anholdt i en bus i Lyngby kort efter.

pengeautomat-615-colourbox2010498-2


Både de rumænske indbrudstyve og de sigtede trick-tyve blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Lyngby med begæring om varetægtsfængsling.

http://ekstrabladet.dk/112/trick-tyve-anholdt-paa-fersk-gerning/6331727

Lasă un răspuns