„Românii zilei” 9 români condamnati la tribunalul din Lyngby pentru zeci de spargeri in Danemarca

0
554

Rumænere skjulte tyvekoster på hotel

Nyt hold elite-tyve fra Rumænien dømt for organiserede villaindbrud

Sefii bandei au primit cele mai aspre pedepse : Gabriel Tudose , Livi Grigorita si Calin Mihai Abalaesei

Efter en indbruds-turné i Allerød i Nordsjælland stoppede politiet tre rumænere i en bil i København, der var fuld af tyvekoster.

De blev anholdt og politiet fandt endnu flere tyvekoster på den enes værelse på det billige hotel Continent på Nørrebro, der er kendt for at have mange østkriminelle som gæster, og i et kælderrum på Slotsherrensvej i Vanløse, hvor de to andre rumænere overnattede.

Nu har retten i Lyngby dømt rumænerne for organiserede indbrud i sagen ‘8-ball’, som politiet har døbt den.

De var endnu en gruppe af professionelle rumænske kriminelle, som kom til Danmark alene med det formål at begå villaindbrud.

Se også: Se hvad elite-tyve gemte på bussen til Rumænien

I retten hævdede rumænerne, at de kom for at søge arbejde og at de skam også havde haft lidt ‘sort’ arbejde.

Den 38-årige Gabriel Tudose blev idømt et år og ni måneders fængsel for 11 indbrud og forsøg, men blev frifundet for otte indbrud. Hans makker, den 36-årige Livi Grigorita fik to års fængsel for 12 indbrud og forsøg, og han blev frifundet for 11 indbrud.

Vidnede mod vennerne

Begge rumænere blev udvist for bestandigt af Danmark. De tilstod en del af forholdene, men nægtede resten.

Den tredje rumæner fra bilen, som politiet havde observeret i løbet af natten i Allerød, er tidligere dømt ved en tilståelsessag. Calin Mihai Abalaesei, 28, fik to års fængsel, som han nu afsoner.

Han blev eskorteret til retten, hvor han vidnede mod Gabriel Tudose og Livi Grigorita i Lyngby Ret. Han forklarede, at de tre var sammen om indbruddene.

Se også: Rumænske elite-tyve tømte otte huse på blot en dag

Politiets Task Force Indbrud har optrevlet flere store rumænske indbrudsbander, hvor tyvene alle er kommet fra den rumænske by Tulcea. En snes rumænere fra Tulcea er tidligere dømt, blandt andet i sagerne ‘TUCAN 1 og 2’, ‘High-Five’ og ‘Six-Pack’.

De nu dømte kommer dog fra en mindre by cirka 200 kilometer fra Tulcea. Men tilsyneladende er der alligevel en forbindelse til de øvrige elite-tyve fra Tulcea, der alle er dømt.

Lasă un răspuns