„Românii zilei” au luat la „lins” un magazin de înghetata din Roskilde, Danemarca. trei conationali arestati dupa ce au spart un chiosk de înghetata si au furat toate monezile din magazin

0
575

Tre mænd fanget efter indbrud i Paradis I.  Indbrud i Paradis Is på Algade i Roskilde. Tyvene var kommet ind i butikken ved at have brudt en bagdør op, hvorefter de stjal kontanter i form af mønter, inden de forlod isbutikken igen.

  • Godt 30 minutter senere spotter en patruljebil en engelsk indregistreret bil i Kvanløse, syd for Holbæk. Og da Betjentene tager et ekstra kig på bilen og dens passagere, tre rumænere, svarer de til signalement på de tre personer, som tidligere var set ved indbrudet i Paradis Is, siger Martin Bjerregaard.

Ved nærmer undersøgelse af bilen og de tre formodet indbrudstyve finder politiet en større mængde mønter og møntruller, der svarer til det, som blev stjålet fra isbutikken.

  • Vi finder også ud af, at den ene, en 33-årig rumæner, har et indrejseforbud til Danmark, lige som han også var i besiddelse af en 25 centimeter lang springkniv. To forhold han også vil blive sigtet for, siger Martin Bjerregaard.

more :  http://sn.dk/Roskilde/Tre-maend-fanget-efter-indbrud-i-Paradis-Is/artikel/676758

Lasă un răspuns