„Românii zilei” au mers la Festivalul de muzica de la Rsokilde. Dar nu ca sa asculte rock ci ca sa fure 34 de mobile, carti de credit, alea, alea… 5 au fost arestati si acum asculta muzica lacatelor de la usa

0
560

Rumænere stjal 34 mobiler på festival: Nu er de fængslet.  Fem rumænske mænd er blevet varetægtsfængslet, efter der blev fundet 34 mobiler i deres telt på Roskilde Festival.

Fem rumænske mænd kom med flere forskellige forklaringer på, hvorfor der blev fundet 34 mobiltelefoner, to rejsekort, et visakort og diverse beklædningsgenstande i deres telt på Roskilde Festival.

Men deres forklaringer troede dommerne ikke på, og de fem rumænere i alderen 25- 38 år blev alle varetægtsfængslet frem til den 27. juli.

Manglede armbånd
De fem mænd blev anholdt onsdag i en teltlejr på festivalen, og ingen af de fem havde gyldige armbånd.

– Jeg kom fra Rumænien onsdag morgen og tog direkte ud til festivalen, hvor jeg købte et armbånd af en engelsktalende mand til 100 euro. Da jeg kom ind viste han mig et telt, hvor jeg kunne sove, og så skulle jeg aflevere armbåndet tilbage, sagde en af de sigtede ved grundlovsforhøret i går eftermiddags.

http://ekstrabladet.dk/112/rumaenere-stjal-34-mobiler-paa-festival-nu-er-de-faengslet/6729297

Lasă un răspuns