„Românii zilei” au umplut puscariile din Danemarca. Gardienii danezi se plîng „Românii, grupul cel mai numeros de straini din puscariile daneze”

0
536

Formand: Udlændinge forpester miljøet i fængslerne. Han kalder det absurd, hvis Danmark skal betale for adgang til pladser i fængsler i for eksempel Rumænien, som daværende justitsminister Søren Pind (V) foreslog sidste år.

Mange rumænere
Rumænerne udgør den største gruppe udenlandske indsatte. De begår typisk kriminalitet som trick-tyverier og indbrud, men også den øgede kriminalisering af tiggeri og ‘utryghedsskabende lejre’ i det fri, giver større pres på fængslerne

Der er alt for mange udenlandske indsatte i danske fængsler. De burde sendes hjem for at afsone, siger Fængselsforbundet. Rumænere og somaliere er lige nu de to største grupper af udenlandske indsatte, der fylder de danske fængsler.

  • Politiet har fået fået flere værktøjer, så udlændinge oftere bliver fængslet, siger Kim Østerbye.

Samtidig har Højesteret stoppet udsendelsen af rumænske kriminelle til afsoning i udlandet, så længe de rumænske fængsler er så overfyldte, at fangerne ikke kan garanteres et personligt rum i fængslet på tre kvadratmeter.

http://ekstrabladet.dk/112/formand-udlaendinge-forpester-miljoeet-i-faengslerne/6736534

Lasă un răspuns