„Românii zilei” Au venit condamnarile în cel mai mare caz de trafic de carne vie din Danemarca. 13 lideri ai retelei „Cuib de viespi” au luat condamnari de pîna la 8 ani de puscarie

0
568
Selv om der bliver dømt færre kriminelle, sidder der lige nu dømte forbrydere rundt omkring i de danske arresthuse og venter i ugevis på at få lov at afsone deres domme i et lukket fængsel. Det skriver JydskeVestkysten onsdag.Efter at Kriminalforsorgen på grund af sparehensyn og et generelt lavere belæg har lukket en række fængselspladser, må de fire danske statsfængsler samt Anstalten ved Herstedvester nemlig ofte melde optaget.Her er det Politigården i København. Ritzau. (Thomas Borberg/POLFOTO/Arkiv)

13 rumænere får kæmpe straf i Hvepsebo-sagen

Retten i Lyngby har idømt 13 personer mellem tre og knap otte års fængsel for menneskehandel i Hvepsebo-sagen.

13 rumænske statsborgere skal adskillige år i fængsel, efter de er idømt alt mellem tre år og knap otte års fængsel  i den såkaldte Hvepsebo-sag, som er kaldt danmarkshistoriens største sag om menneskehandel.

Blandt de 13 dømte er den 47-årige ED, der efter anklagemyndighedens opfattelse er den absolutte hovedmand i sagen, som er blevet idømt syv år og elleve måneders fængsel.

ED har efter eget udsagn hjulpet op mod 1000 rumænere med at fuske sig til danske cpr-numre ved hjælp af falske ansættelseskontrakter.

  • Nogle af forklaringerne har gjort et stort indtryk på retten. Det er ikke de fysiske rammer, der har været det værste. Det har været måden, hvorpå man har behandlet ofrene. Alle de tiltalte har i deres adfærd vist betydelig ligegyldighed over for ofrenes velbefindende, sagde dommeren efter dommen ifølge Ritzau.

http://ekstrabladet.dk/112/13-rumaenere-faar-kaempe-straf-i-hvepsebo-sagen/5995048

Lasă un răspuns