„Românii zilei ca la Hollywood” 3 români arestati dupa o spargere la un magazin de bijuterii din Viborg. Urmarire ca’n filme pe autostrada, patrule de politie cu sirenele la maxim, pistoale trase din toc, cîini politisti, toata Jutlanda alertata. Misto !

0
437

Tre rumænere anholdt for smykkekup

Dramatisk biljagt før politihunde fandt frem til tre rumænere, som er sigtet for smykkekup i Viborg i aftes.

Tre rumænske mænd på henholdsvis 27, 33 og 35 år blev kort før midnat anholdt i Feldborg Plantage ved Skave efter en dramatisk jagt med flere politibiler og politihunde.

De tre er sigtet for at stå bag et smykkekup hos Guldsmed Salman i St. Sct. Mikkels Gade klokken 22.05 søndag aften, og de fremstilles i grundlovsforhør i løbet af mandagen.

Politiet fik en anmeldelse fra et alarmfirma lidt efter klokken 22, og en patrulje konstaterede, at der var begået indbrud, men at gerningsmændene var forsvundet.

12183952-tre-rumnere-anholdt-for-smykkekup---1

Poul Østergaard fra politiet i Viborg oplyser, at der formentligt er stjålet smykker for et »anseeligt beløb«, men at man endnu ikke har overblik over, hvad tyvene fik med sig.

At politiet fandt frem til de formodede gerningsmænd skyldes, at to politibetjente fra Viborg var på vej på nattevagt på stationen i Holstebro med deres tjenestehunde. På Holstebrovej blev de overhalet af en udenlandsk indregistreret VW Passat i høj fart, og det fik politibetjentene til at følge efter samtidig med, at de adviserede deres kolleger i Holstebro, som kørte dem i møde med flere biler.

Passaten blev stoppet lidt uden for Skave ved Feldborg Plantage, og tre mænd løb af sted fra bilen og ind i plantagen. Her fandt politihundene frem til dem, og de blev anholdt og sigtet. En del smykker blev fundet i forbindelse med anholdelsen af de tre.

http://viborg-folkeblad.dk/viborg/tre-rumaenere-anholdt-for-smykkekup

Lasă un răspuns