„Românii zilei” Cuib de hoti români descoperit la Herrup. 7 români arestati. Banda destructurata avea peste 30 de membri

0
314

Foreløbig syv rumænere er anholdt og varetægtsfængslet til den 11. juli i en sag, der handler om bedrageri. De seneste fire rumænere, en kvinde på 35 år og tre mænd på henholdsvis 26, 32 og 40 år, er anholdt ved en politirazzia i Herrup.

Det bekræfter funktionsleder ved Midt- og Vestjyllands mobile tyverigruppe, Christian Jørgensen.

– Sigtelserne går på overtrædelse af straffelovens paragraf 279, som handler om bedrageri. Personerne er sigtet for i perioden op til den 20. juni at have begået bedrageri i forening med tre allerede varetægtsfængslede, yderligere 30 navngivne og mistænkte rumænere og muligvis flere ukendte gerningsmænd, som er på fri fod, siger Christian Jørgensen.

Øvrige oplysninger er politiet yderst sparsomme med. Men Skive Folkeblad har talt med flere borgere i Herrup, som har været tæt på begivenhederne. De fortæller blandt andet, at politiet har bedt dem om at holde øje med en bestemt bil. Og torsdag aften alarmerede borgere politiet, fordi en bil, der mindede om den, politiet har omtalt, holdt parkeret ved huset i Skolegade, hvor razziaen tidligere fandt sted.

De tre rumænere, som tidligere er blevet varetægtsfængslet, og senest har fået varetægtsfængslingen forlænget til den 11. juli, blev anholdt ved den dansk/tyske grænse, da de var på vej ud af landet, oplyser politiet.

sursa : http://www.skivefolkeblad.dk

Lasă un răspuns