„Românii zilei” Danskere i hele landet snydt af én rumæner: Har stjålet for over én million kroner

0
423

En 57-årig mand fra den rumænske by Constanta sidder i disse dage varetægtsfængslet, sigtet for – foreløbig – 150 tricktyverier mod ældre borgere på gader og veje overalt i Danmark.

Det skriver Helsingør Dagblad.

Sammen med ham er to rumænske mænd på henholdsvis 46 og 37 år også anholdt, sigtet og varetægtsfængslet af Vestegnens Politi og Midtsjællands og Lolland-Falsters Politi for et stort antal tricktyverier, som de har begået alene eller i fællesskab.

Flere anholdte kan komme til, og politiet regner med, at den videre efterforskning af bandens færden i Danmark helt tilbage fra 2014 vil ende med, at den 57-årige hovedmand alene kan sigtes for over 200 tricktyverier.

Det menes at tricktyvebanden har afluret pinkoder, stjålet og lænset ældre borgeres kreditkort for langt over en million kroner i løbet af den periode, de har været aktive, oplyser politiet til Helsingør Dagblad.

10159364-tricktyv-2

Det var et mislykket tricktyveri i Haslev og en årvågen borger, der fældede banden. Vidnet fulgte efter rumænernes bil til et opholdssted i Skallerup ved Vordingborg og havde undervejs kontakt til politiet.

http://www.bt.dk/krimi/danskere-i-hele-landet-snydt-af-en-rumaener-har-stjaalet-for-over-en-million-kroner

Lasă un răspuns