„Românii zilei” Doi arestati la Nyråd. Au furat din casa de bani a unui restaurant si au fugit fara sa achite nota

0
446

De to udenlandske mænd, der løb fra regning og stjal fra kassen på en restaurant i Kalvehave, blev i går aftes anholdt i Nyråd.

Takket være opmærksomme borgere og gode tips lykkedes det onsdag aften politiet at få fat i to mænd, der siden fredag har været efterlyst for at være stukket af fra regningen og have stjålet fra kassen på Restaurant Færgegården i Kalvehave. Mændene viste sig at være 28-årige rumænere, og de blev anholdt for forsøg på bedrageri.

  • Jeg kom ind i det samme, da han stod med hænderne i kassen. Jeg spurgte, hvad han lavede, og han svarede på engelsk, at han var gået forkert. Jeg sagde, at han skulle tømme lommerne, men det nægtede han, og så gik han hen til hoveddøren og ville have fat i sin kammerat.

  • Jeg havde fat i armen på ham, men som jeg skulle til at ringe til politiet, smuttede de, fortæller indehaver af restauranten, Jens Parberg, om episoden.

1

Mændene stak af i en sort Audi på svenske nummerplader, og samme bil har indtil flere gange været i politiets søgelys denne måned for mistænkelig adfærd.

Regning-flugtforsøg igen

Det tyvagtige restaurant-besøg var dog ingenlunde mændenes afskedsnummer. Onsdag eftermiddag blev de to mænd spottet, da de kørte rundt på Møn, først på Thorsvangs Samlermuseum, hvor flere så dem luske rundt blandt biler og i en turistbus.

Klokken 15.40 blev de set på Kirkebakken i Elmelunde, hvor den ene havde begivet sig ind i et privat hjem under påskud af, at han „ledte efter et hotel”, hvorefter husets kvindelige beboer jagede ham væk.

De to mænd fortsatte til Klintholm Havn, hvor de klokken 17.20 forsøgte at stikke af fra endnu en måltids-regning på Hyttefadet, men en masse tips senere klappede fælden.

 

http://www.sydtid.dk/restaurant-tyve-fundet-og-anholdt

Lasă un răspuns