„Românii zilei” Doi români arestati la Silkeborg. Furasera o bicicleta , 27 de sticle de apa minerala si 20 de ice-tea de la un supermarket. Unul dintre ei avea antecedente si a fost recunoscut dupa probele DNA

0
359

Rumænske tyve anholdt efter tyvetogt i Sejs-Svejbæk. Politiet overvejer at fremstille to rumænske mænd i grundlovsforhør

SEJS-SVEJBÆK Torsdag aften kort før midnat fik politiet en anmeldelse fra et vidne på Julsøvej i Sejs-Svejbæk.

Vidnet forklarede politiet, at en mistænkelig varebil på udenlandske nummerplader var ved at bakke til glasfacaden hos Rema 1000. Da personerne i bilen følte sig opdaget, stak de af fra stedet.

– Men det lykkedes for en patruljevogn at få varebilen standset på Christian 8.s Vej i Silkeborg, fortæller Lis Borup fra politiet i Silkeborg.

politifolk

I bilen sad to rumænske mænd og i bagagerummet blev der fundet en Specialized mountainbike, som angiveligt er blevet stjålet. Desuden blev der fundet 27 flasker Aqua Dor vand og 20 flasker iste, som var blevet stjålet fra en udendørs udstilling ved Dagli Brugsen i Sejs-Svejbæk.

– Den ene af de to mænd har vi via et dna-spor kunnet kæde sammen med et indbrud i Bording, som blev begået mellem den 9. og 12. september 2015. Det er han også blevet sigtet for, konstaterer Lis Borup.

Der er tale om en 29-årig rumæner, som er blevet sigtet for indbruddet. Den anden sigtede er en 27-årig mand.

http://mja.dk/artikel/rumnske-tyve-anholdt-efter-tyvetogt-i-sejssvejbk

Lasă un răspuns