„Românii zilei” Doi smekeri români, înca liberi, au furat din supermarketuri în Faxe. Politia daneza spune ca îi are înregistrati in mai multe locatii

0
511

To supermarkeder har været udsat for tricktyverier. Torsdag aften omkring klokken 19.10 stjæler to udenlandske personer 15 flasker rødvin fra Meny i Torvegade i Faxe. De to personer, som ifølge politiet formentlig er rumænere, betaler for en pakke vådservietter, men forlader butikken uden at betale for rødvinsflaskerne, som de også har med. Politiet oplyser, at man har fanget de to tricktyve på overvågning, som man nu skal til at arbejde videre med.

Om det så er de samme to tricktyve, der er på spil i Super Brugsen i Dalby dagen efter, ved politiet ikke. Omkring klokken 13.00 udspiller sig også en episode med to udenlandske, og formentlig østeuropæiske personer, en mand og en kvinde. De vil købe en pakke cigaretter, og laver det »efterhånden kendte trick«, som vicepolitiinspektør Peter Haslund fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kalder det:

– De betaler for cigaretterne med stor pengeseddel, og så vil de ikke have det mærke cigaretetter alligevel, og på den måde opstår der forvirring, når der skal betales penge tilbage, siger han.

TRICK_TYVERI_I_F_TE_460888a

Lasă un răspuns