„Românii zilei” Înca doi „carauşi” arestaţi cu biciclete si obiecte furate în Danemarca. Aşa arata dubiţa unor români retinuţi la Glostrup

0
555

Det var dette syn, der mødte en patrulje fra Vestegnens Politi, da de kiggede ind i en varebil i Glostrup. Foto: Vestegnens Politi

Fængsel og udvisning: Rumænere taget for cykelhæleri

To rumænere er blevet idømt tre måneders fængsel og udvisning af Danmark i seks år, efter de blev afsløret af en politipatrulje i Glostrup med varevognen fyldt af stjålne cykler.

Det var tirsdag den 21. juni om eftermiddagen, at en hundepatrulje fra Vestegnens Politi blev opmærksom på en mistænkelig varebil, der holdt stille på Diget i Glostrup. Ved bilen stod to rumænske mænd, og politifolkene bad dem om at lukke op til varerummet. Her lå der 17 cykler, hvoraf de 16 var indpakket i plastik og gaffatape. Vestegnens Politi kunne konstatere, at cyklerne var stjålne.

cykel hel

De to rumænske mænd kunne eller ville ikke redegøre for, hvorfor de kørte rundt med cyklerne, men da der var tale om stjålne cykler, blev begge mænd anholdt og sigtet for hæleri.

http://sn.dk/Vestegnen/Faengsel-og-udvisning-Rumaenere-taget-for-cykelhaeleri/artikel/583822

Lasă un răspuns