„Românii zilei” Înca patru români condamnați în Danemarca pentru frurturi si spargeri. Vor fi trimisi pachet lui Slugarel Toader. Cu tot cu banii aferenti că altfel dom’ ministru cu bube’n țeastă îi refuză la import

0
437
Burglar trying to pry open window on house
Rumænske mobil-tyve får fængsel og udvisning. Fire rumænske mænd skal i fængsel fra halvandet til fire år for flere tyverier, begået ved at bryde igennem butikstage.

ire yderst aktive indbrudstyve er ved retten i Herning idømt fængselsstraffe og udvisning af landet for en række kup i butikker og et storcenter.

  • Jeg er godt tilfreds med fire års fængsel til ham, der blev dømt skyldig i alle fire indbrud, siger senioranklager ved Midt- og Vestjyllands Politi, Claus Benner.

I alt er der givet fængselsstraffe fra halvandet år og op til fire års fængsel.

  • Jeg er også godt tilfreds for de to, som bliver dømt for forsøg på indbrud og som får halvandet års fængsel, siger Claus Benner.

I december blev en bande af fire rumænske mænd anholdt på fersk gerning, da de var i færd med at arbejde sig igennem taget på Herning Centret. De fire rumænere var på vej til at begå indbrud i elektronik og hårde hvidevarer-forretningen POWER.

I retten i Herning blev de dømt for lignende tyverier igennem tagkonstruktionerne på POWER-butikker blandt andet i Viby J og Holstebro. Tyvene var blandt andet tiltalt for tyveri af flere hundrede mobiltelefoner, til en samlet anslået værdi af mere end 3 millioner kroner.

https://www.tvmidtvest.dk/artikel/rumaenske-mobil-tyve-faar-faengsel-og-udvisning

Lasă un răspuns