„Românii zilei” Marius Constantinescu si alti 5 români au jefuit femei în vîrsta în Danemarca cu peste jumatate de milion de coroane daneze

0
418

Tricktyv stjal en halv million kroner fra ældre kvinder

En rumænsk mand er idømt to års fængsel og udvisning for tricktyverier. I retten erkendte han tyverierne.

Sammen med fem andre landsmænd stjal en 43-årig rumænsk mand en stribe betalingskort og lænsede dem for godt 540.000 kroner.

Det kostede ham ved Retten i Sønderborg tirsdag to års fængsel og udvisning for bestandigt.

Marius Constantinescu erkendte i retten, at han sammen med sine landsmænd stjal betalingskort fra 20 kvinder i alderen 66 til 88 år.

Det lykkedes dem at hæve godt 540.000 kroner. De forsøgte uden held at hæve yderligere godt 180.000 kroner.

7657769-tricktyv-til-gammel-dame-din-datter-er-hrdt-kvstet---1

Svindlen foregik ved, at en person afledte kvindernes opmærksomhed, mens andre stod for at aflure pinkode og stjæle kortene fra kvinderne. Derefter hævede de løs på kortene, til de blev spærret.

  • Ifølge hans forklaring har hans rolle primært været at aflede ofrenes opmærksomhed, og han har desuden hævet en del af pengene, fortæller specialanklager ved Syd- og Sønderjyllands Politi Bolette Nørbjerg til Ritzau.

Da den 43-årige blev anholdt midt i juli, fandt politiet ud af, at manden var efterlyst under et andet navn. Man kunne derefter kæde ham sammen med en lang række tricktyverier landet over.

To af de andre rumænere er tidligere blevet idømt fængsel i henholdsvis to år og et år og ni måneder samt udvisning. De sidste tre er det ikke lykkedes politiet at finde frem til.

http://ekstrabladet.dk/112/tricktyv-stjal-en-halv-million-kroner-fra-aeldre-kvinder/5821668

Lasă un răspuns