„Românii zilei” mulgeau TIR-urile de motorina la Avedoere, Danemarca. Doi arestati, alti patru români au scapat. Vagt skyggede rumænere: Tappede lastbiler for diesel

0
631

En vagt på Avedøre Holme opdagede natten til torsdag en flok rumænere, der var i færd med at suge diesel op fra tankene på flere parkerede lastbiler i industriområdet.

Vagten fulgte efter dieseltyvene, da de i bil kørte mod København, og politiet fik anholdt to rumænere på 19 og 28 år på en tankstation i Sydhavnen, mens fire andre slap væk.

I et krat på Stamholmen på Avedøre Holme fandt politiet ni dunke med i alt 200 liter diesel. Politiet tilkaldte brandvæsenet for at få fjernet de brandfarlige dunke.

I dag blev de to rumænere fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Glostrup, hvor de tilstod dieseltyveriet. De fik hver en straksdom på 20 dages fængsel og blev udvist med indrejseforbud i seks år.

Rumænerne forklarede, at de havde været i Danmark i blot en uge.

Politiet ved ikke noget, om de fire, som slap væk. Politiet har heller ikke fundet det udstyr, der blev brugt til at suge diesel op af tankene med. Formodningen er, at den stjålne diesel skulle sælges videre.

https://ekstrabladet.dk/112/vagt-skyggede-rumaenere-tappede-lastbiler-for-diesel/6876027

 

Lasă un răspuns