“Românii zilei” partea II-a : Nordjyllands Politi har lørdag middag anholdt to rumænske mænd, der er blevet set luske rundt i Vendsyssel i en hvid Mercedes

0
504

Truede ældre par på livet. Rumænerne er nu blevet hevet ind på politistationen til afhøring, fortæller Henrik Beck. De er sigtet for trusler på livet af et ældre par i Hjørring og er mistænkt for forsøg på indbrud flere steder i Vendsyssel.

De to rumænere havde forsøgt sig med det samme nummer over for det ældre par, hvor de ligeledes tilbød at reparere deres tagrende, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Falberg.

  • Her afviser parret naturligvis rumænernes tilbud. Herefter tager ægteparret et billede af rumænernes hvide Mercedes, hvilket får rumænerne til at vende om og true beboerne, siger Jess Falberg.

Nordjyllands Politi har lørdag middag anholdt to rumænske mænd, der er blevet set luske rundt i Vendsyssel i en hvid Mercedes tidligt lørdag. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Henrik Beck.

De to mænd blev anholdt i Nørresundby, efter de var kørt ind til en beboer og havde spurgt, om de skulle reparere beboerens tagrende for 500 kroner.

  • For det første er der tale om sort arbejde, så allerede her begår de noget ulovligt. Udover det mistænker vi dem for at brugt det som et påskud for at kunne begå tyveri i beboeres hus, siger Henrik Beck.

Opdateret lørdag 21.05: Vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Falberg oplyser, at de to mænd igen er løsladt lørdag aften. Den ene, der udtalte trusler mod et ældre ægtepar, blev dømt til at betale en bøde på 1.500 kroner. Den anden blev ikke sigtet. Jess Falberg forklarer, at mistanken om forsøg på indbrud stadig er eksisterende, men at der ikke er nok bevismateriale til at fastholde de to mænd. Der skal dukke noget nyt op i efteforskningen, før politiet kan igen kan anholde dem. 

https://www.tv2nord.dk/artikel/efterlyst-mercedes-fundet-maend-anholdt

 

Lasă un răspuns