„Românii zilei” Plini de bani . O cersetoare românca retinuta la Skanderborg. Vindea trandafiri si cerea bani de la trecatori

0
309

Tiggere havde rigeligt med kontanter til bøde

Rumænske kvinder delte roser og forlangte efterfølgende penge

Rumænske kvinder tiggede penge fra forbipasserende flere steder i Skanderborg.

Det skete torsdag 12. juni, da Lokalpolitiet klokken 11.55 fik anmeldelse om, at der var tiggere i byen ud for Løvbjerg, Dagmarcentret og Kvickly.

Der var tale om rumænere, der forsøgte at forære roser til forbipasserende, og når en havde taget imod en rose, så blev der forlangt 50 kroner for den.

De pågældende rumænere havde diverse skilte, der fortalte, at de havde syge familiemedlemmer i Rumænien, og at de skulle bruge penge til medicin.

Politiet kom til stedet og anholdt to rumænske kvinder. Den ene var 46 år, mens den anden var 26 år. Kvinderne blev sigtet for betleri og derefter løsladt. Den 46 årige fik en advarsel, mens den 26 årige fik en bøde, fordi hun i forvejen havde fået en advarsel af politiet for samme forseelse.

I øvrigt oplyser politikommissær Torben Rungstrøm, Lokalpolitiet i Skanderborg, at den pågældende tigger havde rigeligt med kontanter til at betale bøden, der var på 1500 kroner.

 

Tiggere havde rigeligt med kontanter til bøde

Lasă un răspuns