„Românii zilei” Politia daneza a dat publicitatii un video de supraveghere cu o familie de români care îsi folosesc copilul la furturi. Magazin jefuit la Nykøbing Mors în 20 sec.

0
495

Tyveriet skete den 28. juli og politiet leder forsat efter kvinden og den lille dreng. Kassetyveri tog blot 20 sekunder
Dørklokken hos butik Garderoben i Nykøbing Mors lød, da en kvinde, mand og en 5-6 årig dreng trådte ind i tøjbutikken. Men før ekspedienterne nåede at betjene parret med den lille dreng, var de forsvundet. Med sig havde de et mindre kontantbeløb fra kassen.

Som overvågningsbillederne her over viser, afledte hun og drengen ekspedienternes opmærksomhed, mens manden åbnede kassen med en universalnøgle. Hele tyveriet tog blot 20 sekunder. Først da kassen blev gjort op, opdagede personalet, at der havde været ubudne kunder i butikken.

  • Det var træls. Men det gik fanneme stærkt for at for at sige det rent ud, siger indehaveren af tøjbutikken Garderoben, Poul Erik Vester til Station 2 Efterlyst.

To dage efter tyveriet i Garderoben, blev den 34-årige rumænske mand anholdt for tyveriet. Han er nu sigtet for fire andre tyverier fra kasseapparater – tre i Nykøbing Mors og et i Thisted. Men kvinden og drengen er fortsat på fri fod.

Politiet formoder, at kvinden også er rumæner. Hun beskrives som cirka 35 år, 160-165 centimeter høj, almindelig af bygning og med langt, mørkt hår.

 

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2015-08-20-politiet-jagter-kassetyve-i-hele-danmark

Lasă un răspuns