„Românii zilei” Scandal între trei români beţi morţi la Hårup. Un barbat i-a atacat cu un cutit pe ceillati doi, barbat si femeie. Urlete, înjuraturi, sînge pe pereti… victimele au taieturi si impunsaturi pe fata si umeri

0
452

Politiet kaldt til knivslagsmål i Hårup. To rumænere involveret.

Politiet blev i aftes tilkaldt, da der opstod et slagsmål i Hårup, hvor den ene part brugte en kniv.

Ifølge Ekstra Bladet skete knivslagsmålet på Hårupvænget, og der var tre personer involveret. Knivstikkeren er en 40-årig mand, og de to ofre henholdsvis en 31-årig mand og en 41-årig kvinde.

– Formentlig grundet for meget alkohol er to mænd og en kvinde kommet i uoverensstemmelse med hinanden. Mens manden er snittet i ansigtet fra øret og ned til kæben og har fået et stik i skulderen, så slipper kvinden med overfladiske skrammer, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen til Ekstra Bladet.

AR-151109876.jpg&MaxW=620&MaxH=413&Q=100&IsoModifiedDate=20151102152051

Han oplyser også, at de alle tre bor på samme adresse, men at politiet endnu ikke ved hvilken relation, de har til hinanden. To af dem er udlændinge, formentlig rumænere.

Den 40-årige knivstikker bliver fremsat i grundlovsforhør i løbet af i dag, hvor anklagemyndigheden vil forlange ham varetægtsfængslet.

http://silkeborgnyt.dk/politiet-kaldt-knivslagsmaal-haarup/

 

Lasă un răspuns