„Românii zilei” sînt astazi faimosul Laurentiu Reghecampf si directorul clubului Mihai Stoica. Danezii au aflat din presa nationala ca cei doi se îmabata ca niste porci înainte de fiecare meci

0
77

Toptræner afsløret: Drikker en flaske vodka før hver kamp. Mærkelig overtro. Træner for storhold afsløret i at dele vodka med direktøren før hver kamp.

Der findes mange former for overtro blandt trænere og spillere i sportens verden, men den rumænske træner for landets største fodboldklub, Steaua Bukarest, tager dog prisen som den mest utrolige.

Det er nemlig kommet frem i rumænsk presse, at Steaua-træneren Laurentiu Reghecampf før hver kamp drikker sig godt beruset sammen med klubbens direktør Mihai Stoica.

  • De fik drukket så slemt, at de ikke kunne gå lige, og de rejste sig først lige før kampen, afslører den tidligere rumænske landstræner Victor Piturca til TV Dolce Sport.

  • To spillere har bekræftet historien. For træneren og direktøren har det været en vane. Efter at have spist før kampen, så har det drukket en flaske vodka, og det er gået godt, siger 60-årige Piturca, der selv har stået i spidsen for Steaua i fire omgange og nu træner klubben Becali.

  • Træneren har nok ikke drukket så meget på det seneste, siger Piturca og henviser til klubbens dårlige resultater.

Steaua har kun vundet en enkelt sejr i otte kampe, så måske er det derfor, at historien kommer frem nu.

Den massive druk tog sin begyndelse i forbindelse med et Europa League-opgør mod FC Zürich i efteråret, hvor Steaua leverede et godt resultat, så træner og direktør fortsatte deres druk før hver kamp i håb om, at det ville bringe lykke.

Artiklen fortsætter …

Lasă un răspuns